Contact

Contactgegevens
Wierde 42
9965 TB Leens
0595 – 57 15 99
info@korensantverhildersum.nl

Parkeren
U kunt gemakkelijk parkeren op de nieuw aangelegde parkeerplaats vlak voor de borg. Aan het eind van de mooie oprijlaan van Landgoed Verhildersum Leens.

Restaurant-Grand Café Korensant Verhildersum

Korensant Verhildersum is gevestigd in het voormalige Schathoes op Landgoed Verhildersum in Leens, 23 kilometer van de stad Groningen gelegen.

Op het landgoed vindt u de Borg uit de 14e eeuw, het museum, Boerderij Welgelegen en de barokke tuinen met beelden van Eddy Roos.

U komt  ons tegen op de weg naar Schiermonnikoog, Lauwersoog, Pieterburen en het werelderfgoedgebied Lauwersmeer. Een prachtlocatie met vele mogelijkheden naast dineren en lunchen.

Grand café
Overdag kunt u terecht in ons grand café met terras aan het water. Ons Grand Café is bekend om zijn 100% Arabica koffie, taarten, Croque Monsieurs en huisgemaakte kroketten.

Restaurant
’s Avonds dineert u in ons restaurant met regionale, seizoensgebonden gerechten met invloeden van de Franse klassieke keuken. Koken op een landgoed is geweldig en geeft een enorme dosis energie en creativiteit. Op het landgoed hebben wij de beschikking  over een rijk groeiende kruiden- en bloementuin.

schathuis3-1512