Dinerkaart

Dinerkaart
In ons restaurant koken wij met producten uit de buurt zoals verse vis van de afslag Lauwersoog, ree van jachtvereniging Nimrod, groenten o.a. van de streekmarkt Verhildersum, Jansma voor zuivel, vis van Lauwersoog, rundvlees en lamsvlees van Kroon slagerijen, eend van Hans, kaas uit Winsum, paling uit Zoutkamp en aardbeien, frambozen en asperges van Meinardie

Deze prachtige produkten verwerken wij in,
Midwinter Menu’s voor Lunch en Diner
Drie gangen keuze menu  € 37.50   –     Voor, Hoofd en Nagerecht
Vier gangen keuze menu  € 45.-    –       Voor, Tussen, Hoofd en Nagerecht
Zes gangen verrassing menu  € 57.50

Voorbeeld van gerechten in wintertijd
1steG – Snoek & Zeebaars| dooier van appel| venkel| Rode biet| Kaviaar
2deG – Genoat; Twee gegrilde zoutwatergarnalen, polenta, pompoen
3deG – Truffel in drie bereidingen| Cantharel| Zuurkool| Sabayon
4deG-  Rouleaux van gevogelte| Witlof| Zuurkool
5deG – Proeverij van Hertenrug of rundvlees| Winter garnituren
6de G- Rondvis Lauwersoog afhankelijk van de aanvoer| mousseline van pastinaak
7de G- Kaas in viersoorten| noot en fruit
8de G- Proeverij van desserts

Impressie