Bij Hammingh koken

Bij Hammingh, koken wij met producten uit de buurt zoals verse vis van de afslag Lauwersoog, ree van jachtvereniging Nimrod, groenten uit de buurt, Jansma voor zuivel, vis van Lauwersoog, rundvlees en lamsvlees van Kroon slagerijen, eend van Hans, kaas uit Winsum, paling uit Zoutkamp en aardbeien, frambozen en asperges van Meinardie

Keuze Gerechten
Inclusief drie hapjes (amuses) vooraf,  huisgemaakt brood en boter
Voor + Hoofdgerecht  € 30.-
Tussen + Hoofdgerecht € 33.-
Voor + Hoofd + Nagerecht
€ 37.-
Voor + Tussen + Hoofd + Nagerecht € 45.-

Bij Hammingh verrassing
Vijf gangen menu a  50.- (dit menu kunt u uitbreiden met kaas van Hammingh) + € 10.-

Voorgerechten
Rondvis Lauwersoog
Gemarineerde schelvis & zalmforel filet + couscous van biet + appel + peterselie + crème van spekbokking

Vederwild
Marmer van gevogelte  + witlof  + zuurkool + jus metworst en boerenjongens + Brique deeg

Tussengerechten
Truffel
Krokante truffel ravioli + galantine van paddenstoelen + paddenstoelen sabayon

Zoutwater garnaal en Coquille
Polenta + crème van bloemkool + jus van garnalen

Hoofdgerechten
Rundvlees
Lende en stoof + wintergarnituren+ crème van pompoen
of
Snoekbaars

Filet van snoekbaars + jus van de huid + tomatenrisotto + wintergroenten

Nagerechten
Kaas

Drie soorten kaas op een plank van Hammingh met olijven en noten
Zoet

Taartje van fruit in het seizoen + crème van witte chocolade + vers ijs

Wijnen
Wijn arrangement heel glas  6.-
Wijn arrangement half glas  4.-