Grand Cafe & Galerie ’t Schathuys

Grand Café & Galerie, met terras aan het water en uitzicht op  borg en tuinen

Overdag kunt u terecht voor koffie, thee met huisgemaakt taart of  vers gebakken brood met diverse streekgebonden ingrediënten.
Een drie gangen lunch in het restaurant met regionale producten behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor het actuele menu.

Maak voor of na de lunch of koffie, thee met taart eventueel een wandeling door de baroktuinen met beelden van Eddy Roos. Een bezoek aan het Koetshuis met museum winkel en expositie,  laat u rondleiden door de borg of wandel via de boomgaard, landbouwgewassen, het vee en het arbeidershuisje naar de Museumboerderij.

Wilt u meer informatie  over Landgoed Verhildersum Leens of een rondleiding aanvragen door de Borg, de tuinen of de exposities bezoek dan www.verhildersum.nl


Komt u met een grote groep of gezelschap? Geen probleem. We serveren lunches en High tea’s voor zowel kleine als grote groepen en gezelschappen. Voor meer informatie klikt u hier of neemt u contact met ons op, vrijblijvend bespreken we wat wij voor u en u gezelschap kunnen betekenen.