De reiziger

Spread the love

De reiziger is een krachtige bolvormige paracausale entiteit. Dit mysterieuze wezen was ooit verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. Het was ook een bron van licht.

In het verleden was de reiziger bekend dat hij veel intelligente soorten had bezocht. Het hielp ook bij het inruchte planeten terraforme planeten.

De reiziger is echter grotendeels inactief sinds de ineenstorting. De buitendak van de entiteiten is gemaakt van neutronium en lood.

Het belangrijkste doel van de reizigers in het leven lijkt puur altruïsme te zijn. Hij is nooit betrokken geweest bij een directe gevecht met de mensheid. Het lijkt erop dat hij betrokken is geweest bij talloze missies om schade aan planeten te herstellen en banen te stabiliseren.

De reiziger heeft ook visioenen naar de lichtloze voogden gestuurd. Het is onbekend hoe deze berichten worden verzonden. Sommigen geloven dat het via een spectrale havik is.

De reiziger is al miljarden jaren aanwezig in het zonnestelsel. Het was zelfs in staat om onstabiele banen en terraforme onherbergzame planeten opnieuw af te stemmen.

De reiziger is niet de eerste die wordt genoemd werken in Thailand. Andere entiteiten bestaan al langer.

Er is veel verkeerde informatie over de reiziger. De aanwezigheid ervan werd voor het eerst onthuld door Ikora Rey door een reeks visioenen.

Een grote vloot piramide vaten daalde af op het SOL -systeem. Deze enorme invasie was een voorloper van de heroplevige Vex -invasie. Er wordt aangenomen dat de reiziger betrokken is geweest bij andere belangrijke gebeurtenissen, zoals de ineenstorting.

De reiziger heeft het menselijk ras kunnen verdedigen gedurende de meest verschrikkelijke omstandigheden. Hij heeft dit gedaan door verschillende tactieken.